Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Urnebesno

FOTO Augsburg dočekao hrvatsku koloniju otvorenih ruku, nećete vjerovati što je na meniju!

Augsburg je postao prava hrvatska kolonija dolaskom Belje i Čoline.

Dion Drena Beljo (Foto: FC Augsburg/Platforma X)

Bavarski bundesligaš obavio je zimsku kupovinu u HNL-u, Dion Drena Beljo danas je službeno predstavljen u Augsburgu, a narednih dana očekuje se i predstavljanje Davida Čoline.

Ronaldinho FOTO Ronaldinhov sin pred vratima Barcelone! Neodoljivo podsjeća na svog ''starog'' divider

Dva mlada perspektivna igrača napustila su naše travnjake i odlučila sreću pronaći u gradu 60-ak kilometara udaljenom od Minhena. Bavarska je uvijek bila dom brojnim Hrvatima, a izgleda da u Augsburgovoj kuhinji sigurno radi netko ''naš''.

Lionel Messi VIDEO Messi sve ostavio bez teksta nevjerojatnim primanjem lopte: "Kako je ovo uopće izveo!?" divider

Naime, Belju je prvog dana treninga u kantini dočekao zanimljiv ručak, na meniju su ga dočekali ćevapčići i ajvar te đuveč s rižom.

Navečer je pak bio još sočniji meni u Augsburgovoj kantini, očekivali bi laganu večeru za profesionalne sportaše, ali, kad ono na meniju – ražnjići, ajvar i kremšnita za kraj.

Hrvatski navijači u Švedskoj Hrvati okupirali Švedsku: Pale se baklje, hit su Livajini i Modrićevi dresovi divider

Zasigurno je našem mladom reprezentativcu ovakav ugodan doček izmamio osmijeh na lice, želimo mu puno sreće u nastavku karijere!

Dodajmo da je u Augsburgu prava hrvatska kolonija u drugoj momčadi, kao i u juniorskoj.

U drugoj momčadi, koja se natječe u regionalnoj ligi Bavarske, četvrtom razredu njemačkog nogometa, još su četvorica mladih hrvatskih nogometaša, braniči Daniel Katić (19) i Mario Šubarić (22) i napadači Franjo Ivanović (19, ujedno i reprezentativac) i Dorian Ćevis (21).

U juniorskoj momčadi Augsburga trojica su Hrvata, veznjak Karlo Karaula (17), koji ima njemačko državljanstvo, i napadači Romeo Ivelj (18) i Silvio Šebalj (18). Jedan je Hrvat i u kadetskoj momčadi, branič Marko Bilkić (16).

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider