Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Postoje dobre šanse

Atletico pronašao zamjenu za Griezmanna: Otvorili pregovore o genijalcu koji je u nemilosti trenera

Prema posljednjim informacijama, Atletico Madrid otvorio je pregovore s agentom Paula Dybale o njegovom potencijalnom transferu iz Juventusa.

Paulo Dybala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Kako prenosi novinar Gazzete dello Sport Nicolo Schira, Atletico Madrid vrlo je ozbiljan kad je riječ o Dybali te je otvorio pregovore s njegovim agentom Gustavom, koji je i Paulov brat.

Dalje se navodi kako su Španjolci ponudili Argentincu petogodišnji ugovor vrijedan devet milijuna eura godišnje plus bonusi.

S druge strane, Dybala će razmotriti ponudu i pričekati razvoj situacije u Juventusu. Ako Allegri ostane trener Juvea, vrlo je vjerojatno da će Dybala otići. Naime, Dyabala se više puta tijekom svoje karijere u Torinu našao u Allegrijevoj nemilosti i ne čudi ovakav rasplet situacije.

25-godišnji Argentinac postao je prva meta Atletica nakon što je Antoine Griezmann objavio da napušta klub, samo se još ne zna gdje će završiti, u Barceloni ili PSG-u.

Antoine Griezmann (Foto: AFP) Griezmann možda ipak neće u Barcelonu? Ništa nije gotovo, drugi klubovi imaju svoje adute divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider