Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zahtjev već predan

Ništa od Lige prvaka u Bergamu: Navijači razočarani, grad Milano uskočio u pomoć

Atalanta je po prvi put izborila nastup u Ligi prvaka, no domaće utakmice neće igrati u svom Bergamu.

Pašalić i suigrači slave pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Talijanski nogometni prvoligaš Atalanta u novoj sezoni prvi put će nastupiti u Ligi prvaka, a klub iz Bergama bi domaće utakmice mogao igrati na milanskom San Siru.

Nakon što je postalo jasno kako radovi na konstrukciji stadiona Atleti Azzurri d'Italia u Bergamu neće biti završeni na vrijeme, vodstvo kluba je uputilo službeni zahtjev Interu i Milanu za korištenje San Sira.

Atalanta je prošle sezone domaće utakmice igrala u Sassuolu, ali San Siro je bliže Bergamu, a samo će Inter ove sezone igrati europske utakmice.

Hajduk pobjedom otvorio novu sezonu: Slavlje na Malti za korak do drugog pretkola Slavlje igrača Hajduka (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Momčad Hajduka protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) Jairo u akciji protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr) +1 Gyurcso slavi pogodak protiv Gzire United (Foto: Robert Matić / hajduk.hr)

Gradonačelnik Milana Giuseppe Sala podržao je ovu ideju.

"To je odlična ideja, dobra stvar za grad. Atalanta ima dobru momčad i mogla bi to biti dobra zabava. Imaju moju podršku," poručio je Sala. Međutim, konačnu odluku donijet će milanski klubovi Inter i Milano.

Navodno je Inter već pristao, međutim u Milanu za sada šute.

Atalanta je prošle sezone osvojila treće mjesto u Serie A i prvi put u povijesti izborila plasman u elitno natjecanje Starog kontinenta.

Što se krije iza sukoba kakav se ne pamti? Osveta, dokaz moći i pljuska u lice Predsjednik PSG-a i Neymar (Foto: AFP) Neymar i Josep Maria Bartomeu (Foto: AFP) Pini Zahavi i Nasser Al-Khelaifi (Foto: AFP) +1 Neymar (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider