Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pašalić igrao do 74.

Atalanta razočarala uoči Dinama, golijada u Rimu

Idući suparnik zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, Atalanta odigrala je 0-0 na gostovanju kod Sampdorije u susretu 12. kola talijanskog prvenstva,

Atalanta (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Momčad iz Bergama, za koju je cijeli susret igrao hrvatski nogometaš Mario Pašalić, je od 74. minute igrala bez isključenog Ruslana Malinovskog.

Lazio je ostvario uvjerljivu 4-2 pobjedu protiv Leccea. Gosti su nakon prvog poluvremena držali bod u rukama (1-1), no Lazio je u nastavku zabio tri gola za uvjerljivih 4-1. Do kraja utakmice Lecce je tek ublažio poraz.

Strijelci za rimski klub bili su Correa (30, 80), Milinković- Savić (62) i Immobile (78-11m ), dok su golove za Lecce zabili Lapadula (41) i La Mantia (88).

SPAL je na gostovanju kod Udinesea odigrao 0-0 nakon što je promašio jedanaesterac u osmoj minuti sudačke nadoknade. Tragičar je bio Andrea Petagna.

  gol expired Pukla "petarda" na Rujevici: Dinamo deklasirao Rijeku i odigrao sjajnu utakmicu divider

U prvom susretu današnjeg programa u Serie A Cagliari je pobijedio Fiorentinu s 5-2, a prvi pogodak za pobjedničku momčad zabio je Marko Rog u 17. minuti.

Nakon njega mrežu Fiorentine zatresli su Pisacane (26), Simeone (34), Joao Pedro (54) i Nainggolan (65), dok je golove za Forentinu zabio Vlahović u 75. i u 87. minuti. Rog je odigrao cijelu utakmicu za Cagliari kao i Milan Badelj za Forentinu.

Na ljestvici vodi Inter s 31 bodom, dok je Juve drugi s dva boda manje, ali i utakmicom manje. Treće mjesto drži Cagliari s 24 boda.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider