Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Po starom receptu

Atalanta i dogodine želi biti hit: Stižu dva pojačanja, neće puno koštati

Zadivili su svijet u protekloj sezoni, a sad su pred njima novi izazovi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanska Atalanta, koja je prošle sezone zadivila cijeli svijet odličnim rezultatima i atraktivnim nogometom, želi ostati na ovoj razini.

Klub iz Bergama u Serie A je ponovio uspjeh iz 2019. godine i sezonu završio na trećem mjestu dok je na kontinentalnoj sceni napravio fantastične stvari, došavši do četvrtfinala Lige prvaka gdje su nesretno u zadnjim minutama ispali od PSG-a.

Kako bi talijanskim i europskim teškašima bili konkurentni i u budućnosti, trebat će im pojačanja.

Talijanski mediji tvrde da su blizu dogovora s dvojicom igrača.

Rus i Kosovar na putu za Bergamo

Aleksej Mirančuk, 25-godišnji fantazista i suigrač Vedrana Ćorluke u moskovskom Lokomotivu, ušao je u posljednju godinu ugovora u svom klubu, a tu činjenicu Atalanta je odlučila iskoristiti te je uputila ponudu Rusima od 15 milijuna eura.

Mirančuk je u nedavnoj završenoj sezoni postigao 16 golova i upisao pet asistencija. Tržišna vrijednost mu je prema Transfermarktu 18 milijuna eura, ali Talijani žele dobiti tzv. korona-popust i dovesti ga za što manji iznos.

gol expired Bilić za malo novca doveo pravo pojačanje: "Trenutak koji ste čekali cijelo ljeto" divider

Drugi igrač koji je "na putu za Bergamo" je Mergim Vojvoda, reprezentativac Kosova koji igra za belgijski Standard iz Liegea.

Ovaj svestrani 25-godišnji branič bit će puno jeftiniji nego Mirančuk, odšteta za njega trebala bi iznositi između četiri i šest milijuna eura.

Pogledajte cijelu borbu i pobjedu Miočića nad Cormierom

 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider