Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
hoffenheimu ne ide

Asistencija Kramarića, Kostić odveo Eintracht do pobjede i četvrtog mjesta

Hoffenheim se i dalje muči ove sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 U dvoboju 20. kola Bundeslige Eintracht je kao gost svladao Hoffenheim s 3-1, dok je asistenciju za pogodak ubilježio hrvatski napadač Andrej Kramarić.

Kramarić je u 47. minuti asistirao Togoancu Bebou za izjednačenje (1-1), no klub iz Frankfurta je dokraja zabio dva gola i probio se na četvrto mjesto. Junak dvoboja bio je Srbin Filip Kostić, koji je dao prvi gol za goste u 15. minuti, a potom asistirao N'Dicki (62) i Andre Silvi (64) za pobjedu Eintrachta.
Portugalcu je to 17. gol sezone i drugi je na listi strijelaca iza Lewandowskog (24).

Eintracht je ostvario treću uzastopnu pobjedu i četvrti je na tablici s 36 bodova, dok je Hofenheim pretrpio drugi uzastopni poraz i zauzima 12. mjesto sa 22 boda.

Utakmica između Arminije iz Bielefelda i Werdera iz Bremena odgođena je zbog snježne oluje koja je pogodila središnju Njemačku.

"Zbog jakih i dugotrajnih padavina u kombinaciji sa mrazom, nije sigurno odigravanje utakmice na pravilan način, a novi termin bit će poznat uskoro", priopćio je Njemački nogometni savez.
B
ielefeld se nalazi na sjeveroistoku pokrajine Sjeverna Rajna-Vestfalija, koja je najviše pogođena snježnom olujom. Zaposlenici Arminije pokušali su očistiti teren od snijega, ali su padaline bile prevelike.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider