Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlazi nakon devet godina

Asensio odbio produžiti s Realom i seli u Premier ligu?

Marco Asensio će po isteku ugovora ovoga ljeta potražiti novi angažman.

Marco Asensio (Foto: Afp)

Do dogovora između Marca Asensija i Real Madrida nije došlo, stoga će Španjolac kao slobodan igrač, nakon devet godina provedenih u Madridu, potražiti novi klub.

Najzainteresiraniji za njegove usluge su klubovi Premier lige, a kao glavni kandidat izdvaja se Aston Villa, piše španjolska Marca.

Trener Aston Ville Unai Emery veliki je obožavatelj Asesnija te ga želi vidjeti u svojoj momčadi što prije kako bi se oko njega mogao graditi ostatak ekipe za početak sljedeće sezone. U Premier ligi interes su još pokazali i Arsenal te Newcastle.

PSG kvari planove Englezima?

Planove bi im mogao pokvariti uobičajeni sumnjivac kada je riječ o transferima, Paris Saint German. Oni će ovoga ljeta ostati bez Lionela Messija, a kao njegovu zamjenu u svoje redove žele dovesti Španjolca.

Karim Benzema Španjolci tvrde: Benzema prelazi u novi klub, imat će plaću 400 milijuna eura po sezoni!? divider

Asensio iza sebe ima vrlo dobro sezonu s obzirom na broj ozljeda koje je pretrpio te limitirane minutaže pored Rodryga i Valverdea. Najvažnija stvar kod odabira sljedećeg kluba biti će mu garantirana važnost u momčadi i hvatanje kontinuiteta utakmica.

To je i glavni razlog zašto će Asensio napustiti Real Madrid. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li Asensio dobiti pokoju minutu u posljednjoj utakmici sezone protiv Athletic Bilbaa, kako bi se mogao dostojno oprostiti od kluba. To će vjerojatno biti njegov posljednji nastup u bijelom dresu na Santiago Bernabeu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider