Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odlazi li?

AS stavio Luku Modrića na naslovnicu i nagovijestio: "Nešto se događa..."

Luka Modrić mogao bi i napustiti Real Madrid, prema pisanju AS-a.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Saga oko ostanka Luke Modrića u Real Madridu traje već dosta dugo. Modrić je prošlog ljeta potpisao ugovor na još jednu sezonu, a istječe mu u lipnju.

Modrić ove sezone baš i ne igra ključnu ulogu u dresu Real Madrida, a španjolski AS nagovijestio je da je Modrić vrlo nezadovoljan u Realu te da bi mogao otići.

Kapetan Vatrenih više je puta istaknuo da obožava Real Madrid i da se ne bi bunio da baš u Realu završi karijeru, no bogata ponuda iz Saudijske Arabije i dalje je aktualna.

Jakov Mustapić Hrvatskog reprezentativca napali Srbi jer su pali na kladionici, on sve objavio divider

''Ukupno je ove sezone odigrao samo 42 posto mogućih minuta i 17 puta počeo kao rezerva, ugovor mu istječe u lipnju i situacija je neugodna. Hrvat se odmarao u utakmici protiv Almerije, nije se čak ni zagrijavao. Logično je bilo očekivati ga u startnoj postavi protiv Las Palmasa, no uslijedilo je iznenađenje - Luka je ostao na klupi... Već 17 puta ove sezone. Nije ozlijeđen, nego je takva Ancelottijeva odluka. Potvrda da se nešto događa'', piše AS.

"Neizbježan je scenarij da Modrić - apsolutna legenda kluba, osvajač pet Liga prvaka, tri Lige, dva Kupa, Zlatne lopte i The Besta - nije dobar. Barem trenutačno. To je nešto što se događa u sportu, da postoje igrači koji mogu bolje od njega. A to puno govori.

Veliko je pitanje hoće li se uspjeti pronaći čarobni štapić prije kraja sezone ili će to biti trend do 30. lipnja, kada mu istječe ugovor. Skupio je ove sezone 1250 minuta, 15. je u momčadi po nastupima (da se bolje razumijemo, odigrao je samo 50 minuta više od Lunina). Camavinga, koji je ozlijeđen dva mjeseca, odigrao je više. Modrić želi, ali jedva igra. Od 32 utakmice Real Madrida, u 17 ih je bio na klupi. Dvije zaredom u kojima se nije niti zagrijavao, što je Ancelotti elegantno objasnio na press-konferenciji: "Kada nisam siguran da će igrati, ne zagrijavam ga."

Modrić će 9. rujna napuniti 39 godina, a ugovor mu istječe 30. lipnja. Ako je njegov kontinuitet nastupa bila dobro promišljena odluka prošle sezone, kada je bio stup momčadi, ovo ljeto dilema je veća. "Želim nastaviti jer to zaslužujem. Nikada mi ništa nisu dali i neće ni sada", rekao je u utrobi Anfielda. Ostao je. Ali ovog 30. lipnja otvara se nova epizoda: Ima li Modrić još godinu dana?" pitaju se novinari AS-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider