Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nova frizura

Kontroverzni nogometaš Intera više ne nosi irokezu, pogledajte kako sada izgleda

Nogometaš Intera Arturo Vidal sve je iznenadio novim izgledom u finalu Kupa protiv Juventusa (4:2).

Arturo Vidal (Foto: Afp)

Nogometaši Intera osvojili su Kup Italije. U finalu igranom na Olimpijskom stadionu u Rimu svladali su Juventus s 4:2 nakon produžetaka, a pola sata na terenu proveo je i Arturo Vidal.

Ušao je u igru u prvoj minuti sudačke nadoknade regularnog dijela utakmice, a sve je iznenadio svojim novim izgledom. Prepoznatljiva irokeza je otišla u povijest, a čileanski nogometni reprezentativac sada ima potpuno drugačiji stil frizure.

Inače, talijanski giganti su odigrali spektakularnu utakmicu na Olimpicu. Vatromet golova započeo je već u 7. minuti dvoboja, kad je Barella zabio, i to na asistenciju Marcela Brozovića.

Ivan Perišić Perišić podigao prašinu izjavom nakon osvajanja Kupa: "To se ne radi najboljim igračima" divider

Torinski sastav je sve preokrenuo početkom drugog dijela, za dvije minute zabili su dva pogotka, prvo Alex Sandro, a onda srpski golgeter Dušan Vlahović. Sve do 80. minute bilo je 2:1 za Staru damu, a onda je zabio Calhanoglu.

U produžecima je najbolji bio hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić, koji je zabio dva pogotka, prvi u 99. minute s bijele točke, a drugi u 102. i tako donio trofej svojoj momčadi.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider