Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Proslavljeni Ukrajinac

Bivši hajdukovac otkrio koliko je novca izgubio u kasinu: "Bojao sam se"

Artem Milevski je stigao u Hajduk 2014. godine, ali je otišao nakon već godinu dana.

Artem Milevski (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Nakon što se na tri mjeseca povukao iz javnosti i odlučio reći dosta alkoholu, proslavljeni ukrajinski nogometaš Artem Milevski, koji je kratko nosio dres Hajduka, izgleda jako dobro.

Sve je oduševio oporavkom od opake bolesti i povratku normalnom životu, a nedavno je pred kamerama otvorio dušu i otkrio koliko je najviše novca izgubio u kasinu:

"Najveći iznos koji sam ikad izgubio u kasinu? Izgubio sam 15 tisuća dolara, ali onda sam vratio taj novac. Bojao sam da ću puno izgubiti, hvala bogu, potrošio sam novac na druge stvari", kazao je Milevski.

Edin Džeko i Ivan Rakitić Ivan Rakitić i Edin Džeko pred milijunima komentirali transfer Hajduka i izazvali euforiju kod navijača divider

Također, bivši ukrajinski nogometaš je otkrio da je najveći bonus u karijeri dobio nakon Svjetskog prvenstva 2006. godine, i to 150 tisuća dolara.

Podsjetimo prije nekoliko mjeseci Milevski je završio u bolnici nakon problema s alkoholom, dugo su ga njegovi prijatelji i bivši suigrači molili da ode na liječenje, no srećom uspjeli su ga slomiti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider