Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kod fabrizija romana

Ivan Rakitić i Edin Džeko pred milijunima komentirali transfer Hajduka i izazvali euforiju kod navijača

Brojni su pohvalili potez Nikole Kalinića, čak i Džeko i Rakitić.

Edin Džeko i Ivan Rakitić (Foto: gol.hr)

Hajduk je u srijedu objavio da se u klub vraća Nikola Kalinić. Bivši napadač Vatrenih, Milana i Atletico Madrida odlučio je ponovno potpisati za Bijele, klub svog života.

No Kalinić je iznenadio zanimljivim potezom, rekao je klubu da mu stave plaću od jednog eura jer mu je cilj samo naslov prvaka s Hajdukom.

Takav potez brzo se pročuo i van granica Lijepe naše. Brojne svjetske nogometne stranice i mediji objavili su njegovu priču, a sve je objavio i ugledni Fabrizio Romano kojeg samo na Instagramu prati 26 milijuna ljudi.

Objavu o Nikoli Kaliniću lajkalo je preko 200 tisuća ljudi, a bilo je tu bojnih komentara, no dva su napravila ludnicu među navijačima Hajduka.

Kalinićev potez pohvalili su Ivan Rakitić i Edin Džeko, ostavili su emotikone, no odmah su dobili brojne pozive da i oni dođu u Hajduk.

Džeko je još prije obećao da bi volio jednu sezonu odraditi u dresu Hajduka, a i Ivan Rakitić je obožavan među navijačima.

Često se znao fotografirati s dresovima i šalovima Hajduka, čak i nakon finala Europske lige prošle sezone. Nije tajna da obojica jako simpatiziraju Hajduk, no hoće li stvarno jednoga dana doći, to nitko ne može garantirati.

Edin Džeko Edin Džeko (Foto: Screenshot/Instagram)

Ivan Rakitić Ivan Rakitić (Foto: Screenshot/Instagram)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider