Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
cijene ulaznica 1800 funti!

Bit će sunce, ali zato kiša suza u Londonu: Wenger po posljednji put na Emiratesu!

Arsene Wenger po posljednji će bit danas sjediti na klupi Arsenala pred domaćim navijačima.

Arsene Wenger (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Ove nedjelje s početkom u 17.30 svoju posljednju utakmicu na Emiratesu kao menadžer Arsenala vodit će legendarni francuski stručnjak Arsene Wenger. Podsjetimo, nakon 22 godine na klupi Topnika Wenger odlazi iz kluba.

Arsenal će danas dočekati Burnley pred ispunjenim Emiratesom. Da je riječ o recimo 18. kolu stadion bi, s obzirom na to kako Arsenal igra ove sezone, vjerojatno bio poluprazan. No kako je riječ o posljednjoj utakmici Wengera na klupi Arsenala pred domaćin navijačima, karte su vrlo brzo planule, a njihova cijena dosegla je nevjerojatnu cijenu od 1800 funti.

Ipak, to je osjetno manja cijena od one koju su navijači davali da bi po posljednji put vidjeli Sir Alexa Fergusona na klupi Manchester Uniteda 2013. godine. Karte su koštale i po 3000 funti, a tko zna do koliko je cijena rasla na crnom tržištu.

Wenger je klupu Arsenala preuzeo u rujnu 1996. godine, što znači da je bez prestanka vodio londonski sastav pune 22 godine. U tom je periodu osvojio tri prvenstva s Arsenalom, sedam titula u FA Cupu i sedam naslova pobjednika superkupa (Community Shield).

Arsenal je na profilima svojih društvenih mreža objavio fotografije i video kojima se oprašta od svog legendarnog menadžera. Wenger je u subotu navečer posjetio prazni Emirates, kako bi u tišini posljednji put osjetio duh svog doma posljednje 22 godine.

Bit će to emotivno poslijepodne u sjevernom Londonu, jer kada krene iduća sezona na klupi Topnika više neće biti legendarnog Francuza. Kandidati za njegovog nasljednika su Željko Buvač, Leonardo Jardim, Patrick Viera, Mikel Arteta i još brojna druga imena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider