Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velike promjene

Nazire se egzodus Arsenala: Otpisani donedavno važni igrači, Emery već zna koga bi doveo

Nakon što nije uspio dogovoriti produljenje ugovora s Ramseyjem, Arsenal bi ovo ljeto mogao ostati bez još dvojice igrača u veznom redu.

Henrikh Mkhitaryan i Mesut Özil (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Veliki troškovi za plaće igrača ponukali su vodstvo Arsenala da u ljetnom prijelaznom roku pokušaju prodati dvojicu veznjaka, Henrikha Mkhitaryana (30) i Mesuta Özila (30), objavili su u srijedu britanski mediji.

Özil je najplaćeniji igrač Arsenala sa zaradom od 20 milijuna eura po sezoni, a Mkhitaryan ima godišnju plaću od 10,5 milijuna eura. Obojica nisu u prvom planu kod trenera Unaija Emeryja, u 30 utakmica Premierlige Mkhitaryan je bio 13 puta u početnoj postavi, a Ozil 15 puta.

Barcelona - Manchester United (Foto: AFP) Barca i Man United gledaju jedan drugom u svlačionicu: Je li na pomolu velika razmjena? divider

Njihova prodaja otvorila bi prostor za željena pojačanja, a trener Emery želi u ljeto dovesti lijevog braniča Celtica Kierana Tierneyja (21) i veznjaka Cagliarija Nicolu Barellu (22).

Arsenal trenutno zauzima četvrto mjesto u engleskom prvenstvu koje vodi u Ligu prvaka. No do kraja ga čeka još dosta zahtjevnih utakmica.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider