Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dobar start u sezonu

Arsenal slavio protiv West Hama: Topnici u finišu zabili i upisali drugu pobjedu

Arsenal je pobijedio West Ham 2:1 u 2. kolu Premierlige...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 2. kola Premier lige Arsenal je na svom stadionu protiv West Hama slavio sa 2-1 golovima Alexandrea Lacazettea (25) i Eddieja Nketiaha (85), dok je strijelac za goste bio Michail Antonio (45).

Nogometaši Manchester Uniteda zbog obaveza u Europskoj ligi dobili su tjedan dana odmora više, ali to im nije pomoglo jer su na svom Old Traffordu izgubili od Crystal Palacea sa 1-3. Za goste, koji nakon dva kola imaju maksimalan učinak, strijelci su bili Andros Townsend (7) i Wilfried Zaha (74-pen, 85), a utješni pogodak za Manchester United zabio je Donny van de Beek (80), koji je ovog ljeta stigao iz Ajaxa.

gol expired Mamić duboko razočaran nakon još jednog kiksa: Opći raspad! Da je netko drugi trener, već bi letio divider

Nogometaši Leedsa, predvođeni karizmatičnim argentinskim trenerom Marcelom Bielsom, i u drugom kolu Premier lige prikazali su atraktivan nogomet, te su na domaćem terenu svladali Fulham sa 4-3. Dvostruki strijelac za Leeds bio je Portugalac Helder Costa (5, 57), a po jedan pogodak dodali su Mateusz Klich (41-PEN) i Patrick Bamford (50). Srpski napadač Aleksandar Mitrović zabio je dva pogotka (34-PEN, 67) za Fulham, a u strijelce se upisao i Bobby Reid (62).

U prvoj subotnjoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom Goodison Parku svladao West Bromwich Albion s uvjerljivih 5-2 (2-1), a bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bio je udaljen s klupe gostiju nakon prvog poluvremena zbog prigovaranja sucu.

REZULTATI:

Everton - West Bromwich Albion 5-2 (Calvert-Lewin 31, 62, 66, James Rodríguez 45, Keane 54/ Diangana 10, Pereira 47)
Leeds - Fulham 4-3 (Costa 5, 57, Klich 41-PEN, Bamford 50/ Mitrović 34-PEN, 67, Reid 62)
Manchester United - Crystal Palace 1-3 (Van de Beek 80/ Townsend 7, Zaha 74-PEN, 85)
Arsenal - West Ham 2-1 (Lacazette 25, Nketiah 85/ Antonio 45)

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider