Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
topnici ostali bez baruta

Najgori učinak Arsenala u posljednjih 107 godina: Ni zona ispadanja nije daleko

Arsenal se nalazi samo sedam bodova iznad zone ispadanja...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posrnuli engleski nogometni velikan Arsenal i dalje bilježi očajne rezultate ove sezone.

Proteklog vikenda Topnici su odigrali 0:0 protiv Burnleyja nakon čega su pali na 10. mjesto Premiershipa sa 31 bodom, sedam bodova više od zone ispadanja.

Arsenal je u 25 kola upisao tek šest pobjeda, najmanje pobjeda u posljednjih 107 godina. Posljednji put manje od šest pobjeda u prvih 25 kola Arsenal je imao u sezoni 1912./1913. godine kada je ispao iz elitnog razreda engleskog nogometa. Tada je u prvih 25 kola upisao tek jednu pobjedu, a do kraja sezone tri završivši prvenstvo na posljednjem mjestu.

gol expired Nastavak obiteljske tradicije: Maldinijev sin debitirao za Milan, dosta je drugačiji od slavnih oca i djeda divider

Ove sezone Arsenal je dobio jedino Newcastle, Burnley, Aston Villu, Bournemouth, West Ham i Manchester United.

Samo davljenici Watford i Norwich imaju manje pobjeda ove sezone. Watford pet, a Norwich jednu manje.

gol expired Tko je ljepotica s Havaja koja je dobila profesionalni MMA ugovor nakon spektakularnih završetaka borbi divider

Španjolski stručnjak Unai Emery je u studenom dobio otkaz, a umjesto njega momčad je preuzeo Mikel Arteta. Pomak u igri je vidljiv, ali ne i u rezultatima.

"Moramo za vrijeme utakmica pokazati ono što radimo na treninzima. Moramo poboljšati kvalitetu igre," poručio je Arteta.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider