Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stižu milijuni

Tri Premierligaša poludjela za mladim hajdukovcem: Pada li klupski rekord?

Arsenal, Aston Villa i West Ham zainteresirani su za Rokasa Pukštasa.

Rokas Pukštas (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Nogometaši Hajduka zaključili su turbulentnu sezonu, a njihov novi predsjednik Ivan Bilić na nedavnom predstavljanju Nikole Kalinića kao novog sportskog direktora najavio je kako će jedan od dva najvrjednija eksponata splitske svlačionice, Rokas Pukštas ili Niko Sigur, vjerojatno napustiti klub u ljetnom prijelaznom roku.

Hajduk - Livaja, Sahiti, Pukštas, Kleinheisler i Žaper Hajduk će imati predstavnika na Olimpijskim igrama? Talentiranom mladiću pruža se nesvakidašnja prilika divider

Engleski mediji javljaju kako interesa za ovog prvog ne nedostaje, a najozbiljnije su navodno zagrizli Arsenal, Aston Villa i West Ham. Sva tri premierligaška kluba šalju svoje skaute na Pukštasove utakmice, a čini se kako on ne bi imao ništa protiv selidbe na Otok.

Ivan Bilić i Nikola Kalinić Hajdukov predsjednik najavio prodaju jednog igrača i poručio: "Na rezultat utječu samo dvije stvari" divider

Navodno su za njega zainteresirani i pojedini bundesligaši.

Pukštas je nedavno potpisao za menadžersku agenciju koja se brine i za karijeru Danija Olma i čini se kako bi ovo ljeto mogao napustiti Poljud.

Rokas Pušktas i Andy Bara Igra li Pukštas u Zagrebu zadnju utakmicu za Hajduk? Preuzeo ga je poznati manager divider

Pukštas je jučer dobio poziv za američku reprezentaciju za olimpijske igre pa bi mu mogući dobar nastup dodatno podigao cijenu, koja se trenutačno kreće oko šest milijuna eura po Transfermarktu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider