Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sad je gotovo

Ipak nije išlo: Legendarni Arjen Robben po drugi put otišao u igračku mirovinu

Groningen bio je posljednja stanica ovog nogometaša, prošle godine umirovio, ali se još jednom vratio u klub gdje je započeo bogatu nogometnu karijeru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nizozemska zvijezda Arjen Robben u nedjelju se i službeno oprostio od nogometa, a posljednji pljesak doživio je na stadionu u njegovom rodnom Groningenu.

 

Robben (37) je na kraju karijere zadobio brojne ozljede, a na utakmici nizozemske Eredivisie Groningen - Waalwijk (1:1) oprostio se u odijelu, istaknuvši kako bi se puno radije oprostio u nogometnom dresu na travnjaku, javlja nizozemska novinska agencija ANP.

Groningen bio je posljednja stanica ovog nogometaša, prošle godine umirovio, ali se još jednom vratio u klub gdje je započeo bogatu nogometnu karijeru. No, za Groningen je prošle godine u elitnoj nizozemskoj ligi zbog ozljeda nastupio u samo sedam utakmica.

Robben je u svojoj bogatoj karijeri igrao i za PSV Eindhoven, londonski Chelsea, Real Madrid i Bayern München s kojima je bilježio najveće uspjehe. Između ostalog, s Bavarcima je 2013. godine osvojio i Ligu prvaka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider