Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
KAKAV POKLON

Konobarica iz Münchena pamtit će vratara engleske senzacije i Kosova do kraja života

Arijanet Muric nastavio je dobru formu i u jednom minhenskom baru.

Arijanet Muric (Foto: Afp)

Burnley se vraća u Premier ligu. Otkad se najviši rang engleskog nogometa tako zove, nitko nikad ranije nije osigurao povratak među elitu. Najzaslužniji za to je bivši kapetan Manchester Cityja Vincent Kompany, koji je preporodio i naglavačke okrenuo sve ono što smo znali o tom klubu.

Burnley više ne igra klasični engleski nogomet, po čemu je bio poznat pod Seanom Dycheom, sada ga zovu ''mali City'' zbog ofenzivne i atraktivne igre.

U formi je na vratima i Arijanet Muric, 24-godišnjak rođen u Švicarskoj čiji su roditelji albanskog porijekla iz Crne Gore. Jasno je odmah kako je mogao izabrati nekoliko reprezentacija, ali je odabrao Kosovo.

Kompany ga je poznavao iz Cityja, koji ga je doveo kao velikog talenta. Nakon brojnih posudbi Burnley je dobio "jackpot", kao i jedna konobarica.

Napojnica od 10 tisuća eura

Muric je dobro proslavio povijesni uspjeh s Burnleyjem. To je otkrila i dotična njemačka konobarica iz Münchena, koju je odmah kontaktirao najpoznatiji njemački tabloid Bild.

Njoj je Muric, kako tvrdi, ostavio rijetko viđenu napojnicu u Europi od čak deset tisuća eura, a ona je novac podijelila sa svima u noćnom klubu – izbacivačima, čistačicama, konobarima…

Otkrila je kako je Muric s društvom naručio 40 boca Dom Perignona, a to je bio samo dio narudžbe vrijedne 35 tisuća eura. Opisala ga je kao ugodnu osobu, kao i cijelo njegovo društvo.

Za njega ćemo još sigurno čuti, naročito kada sljedeće sezone redovno počne braniti u najbogatijoj ligi svijeta. No ova će ga konobarica pamtiti do kraja života.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider