Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Istinski vođa

Kapetan Dinama s "jednom nogom" igrao produžetke: "Ovo je ekipa za velike stvari, a što je to, vidjet ćemo..."

Dinamov motor odigrao je izvrsnu utakmicu, bilo ga je po cijelom terenu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako Mislava Oršića treba izdvojiti kao autora hat-tricka i glavnog junaka povijesnog Dinamovog uspjeha, a Dominika Livakovića koji je zaključao sve prilaze svojim vratima, onda se nikako ne smije preskočiti niti Arijan Ademi.

Kapetan Dinama odigrao je odličnu utakmicu, bio ga je pun teren, parirao je višestruko plaćenijim suparnicima i zadavao im puno problema kad god se priključivao napadu, a to je bilo vrlo, vrlo često.

"Dobro smo odigrali i zasluženo smo slavili, vjerovali smo u ovo. Bili smo u nekom grču poslije prve utakmice, ali vjerovali smo u sebe", izjavio je Ademi poslije utakmice za Arenusport.

gol expired Engleski mediji u šoku nakon ispadanja Spursa: Evo što pišu o Dinamu i magičnom Oršiću divider

Njegov doprinos je bio golem tim više što je dobar dio produžetaka igrao "s jednom nogom". Mučio se s ozljedom, ali je ipak izdržao do kraja.

"Ova je ekipa spremna za napraviti velike stvari, a što su velike stvari, vidjet ćemo u budućnosti", zagonetno je poručio Ademi.

O trostrukom strijelcu Oršiću Ademi je kratko i jasno rekao:

"Ah, Oršić, maestralan je... Kad se on namjesti na šut, to su rašlje."

gol expired Riječi velikog Mourinha koje odzvanjaju: "Pobijedila je obitelj. Sami smo si krivi, ali Dinamo je zaslužio slaviti" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider