Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreće od prve minute

Utakmica koja može sasvim okrenuti sezonu, a najvažnija vijest za Dinamo je povratak kapetana

Dinamo i Genk ovog četvrtka igraju vjerojatno ključnu utakmicu za ostanak u Europskoj ligi.

Reporter Marko Šepat pratio je posljednje treninge Dinama i Genka i javio se u Dnevnik Nove TV s posljednjim informacijama.

Arijan Ademi je trenirao i startat će u utakmici protiv Genka, to je najvažnija vijest što se tiče Dinama. Dobra vijest za Modre je i to što se Bruno Petković vraća u formu, u subotu je postigao pogodak kojim je spriječio poraz protiv Osijeka.

Modri teško da se mogu nazvati favoritima uoči ove utakmice jer Dinamova je sezona dosta čudna. Dinamo ide iz krajnosti u krajnost, iz pozitivnih u ona manje pozitivna ili negativna izdanja. Dinamo ima sjajnu šansu, jer pobjedom bi izborili proljeće u Europskoj ligi, a čak bi i remi mogao biti dovoljan da Modri prezime u Europi.

Ovo je zbilja ona vrsta utakmice koja može u potpunosti okrenuti sezonu.

Povratak Ademija dobra je vijest, Deni Jurić će sigurno izostati, a upitni su Bartol Franjić i Duje Čop.

Trener Damir Krznar izjavio je da ga ničim ne dodiruju priče o njegovoj smjeni, kaže da uživa u svakom danu i svakom treningu u Dinamu. Sve se češće spominje ta smjena i sve se glasnije spominje ime Matjaža Keka, ono što je sigurno istinito jest da se Krznar nalazi pod određenim pritiskom, ali to je za svakog Dinamovog trenera praktički u opisu posla.

Iz Maksimira poručuju kako je do srijede navečer prodano šest tisuća ulaznica, a sveukupno se očekuje oko 10 tisuća navijača.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider