Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bijeli su pokazali srce

Zvijezda Galate čestitala Hajduku i poslala ohrabrujuću poruku: Ovo će razveseliti navijače Bijelih

Hajduk ima za čime žaliti nakon poraza u Istanbulu jer Bijeli su imali nekoliko dobrih prigoda pri aktivnom rezultatu 0:0.

Hajduk nije uspio iznenaditi Galatasaray na gostovanju u Istanbulu. Turski velikan pobijedio je 2:0 i tako ugasio nade Splićana u senzaciju. Hajduk je na Turk Telekom Areni imao svojih šansi, ali promašaji su skupo plaćeni.

Hajduk ima za čime žaliti nakon poraza u Istanbulu jer Bijeli su imali nekoliko dobrih prigoda pri aktivnom rezultatu 0:0. Prvu nije uspio realizirati Stanko Jurić. Njegov pokušaj glavom u 7. minuti prošao je malo preko grede.

U 54. minuti Jradi lijepo gura Diamantakosa u kazneni prostor Galatasaraya, slijedi kvalitetno proigravanja prema Caktašu, no šut kapetana Hajduka odlazi daleko od mreže domaćina.
Mijo Caktaš neprecizan je i 14 minuta poslije nakon proigravanja Jaira.

gol expired Mirta hvalila Hajduk pred Ardom Turanom, on joj odgovorio: "Obećavam da ću doći'' divider

A imao je Hajduk prigodu i sudačkoj nadoknadi da postigne barem počasni pogodak, no pokušaj glavom Diamantakosu brani Fatih Ozturk na golu domaćeg sastava.

"Je, šteta! Ušao sam u svlačionicu i čestitao momcima, zbilja su dali svoj maksimum svi. I ako išta možemo izvući iz ove utakmice onda je to smo relativno dobro izgledali. To je podstrek za dalje", kaže trener Hajduka Hari Vukas i nastavlja:

"Kažem, bilo je tih par situacija. Šteta šta nismo još više zakomplicirali utakmicu, iako smo je i ovako držali neizvjesnu dosta dugo."

I Galatasaray je, jasno, imao svojih promašaja, ali je za razliku od Hajduka postigao je 2 pogotka. Presudila je širina Galatasareyeve klupe i ulazak sjajnog Younesa Belhande, strijelca za 1:0 u 77. minuti.

A pitanje pobjednika riješila je domaća akcija u 86. minuti. Mujakić s krive strane napada Marcao, inače stopera, a Babel ostaje potpuno sam.

gol expired Turci poludjeli za Mirtom: Tisuće navijača pozivaju je da potpiše za Galatasaray, Instagram joj gori divider

Zvijezda Galatasaraya Arda Turan korektno je prokomentirao:

"Čestitao bih Hajduku na dobroj igri jer znam da gostima, pogotovo tako mladoj momčadi, nije lako igrati na stadionu Galatasaraya. Imaju stabilnost u igri i zbog toga se mogu radovati budućnosti, a što se tiče mog Galatasaraya, jasno je da sam sretan što smo prošli dalje."

Hajduk se sad okreće prvenstvu i domaćoj utakmici s Varaždinom u nedjelju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider