Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima se, može se...

Antony slupao automobil od 100 tisuća funti za staru godinu, nekoliko dana kasnije snimili ga u tri puta skupljem

Brazilac Antony slupao je BMW od 100 tisuća funti, a sad se vozi u tri puta skupljem automobilu.

Antony (Foto: Afp)

Unitedov Brazilac Antony zadnji dan prošle godine skrivio je prometnu nesreću, prošao je bez ozljeda, ali je razbio automobil vrijedan 100 tisuća funti, pretrpio psihološku traumu i zato mu je Erik ten Hag dao odmor.

Brazilac je nesreću skrivio na M56 u Manchesteru, izgubio je kontrolu nad BMW-om X6 zbog mokrog kolnika i slupao se napravivši značajnu štetu na automobilu. Zato 3. siječnja nije igrao protiv Bournemoutha u pobjedi 3:0.

"Bio je mrak, cesta je bila mokra i napravio je malu grešku u procjeni. Bio je u stanju šoka, ali srećom nije se ozlijedio. Srećom, nikoga nije bilo s njim u automobilu", rekao je Antonyjev prijatelj za engleske medije.

Vratio se za volan tri puta skupljeg automobila

Antony se vratio u momčad već u sljedećoj utakmici u pobjedi u FA kupu 3:1 protiv Evertona, odigrao je 84. minute i zabio gol.

Na treningu poslije utakmice snimili su ga za volanom Lamborghini Aventadora koji košta 300 tisuća funti. Izgleda kako je psihološki šok iza njega, a blagu utjehu pronašao je i za volanom tri puta skupljeg automobila od onog koji je slupao nekoliko dana ranije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider