Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Stigao besplatno

Realovo kapitalno pojačanje: "Kovačić stalno priča s Modrićem, otkrio mi je puno toga"

Antonio Rudiger napustio je Chelsea nakon isteka ugovora.

Antonio Rudiger i Mateo Kovačić (Foto: Afp)

Antonio Rudiger službeno je predstavljen kao novi igrač Real Madrida. Nakon što mu je istekao ugovor s Chelseajem, njemački branič je potpisao četverogodišnji ugovor s Kraljevskim klubom.

Nakon službenog predstavljanja Rudiger je stao pred kamere i odgovarao na pitanja novinara, a naposljetku je otkrio da je o transferu u Real više pričao s Mateom Kovačićem, nego sa sunarodnjakom Tonijem Kroosom.

"Nisam puno pričao s Kroosom o Real Madridu. Više sam razgovarao s Kovačićem, a on mi je otkrio puno toga jer često priča s Lukom Modrićem. Rekao mi je da idem u Real, da uživam i da je to veliki korak naprijed za mene": rekao je pa dodao:

gol expired Dinamo doveo jedno od najskupljih pojačanja u povijesti kluba: Stigao je Hrvat iz Serie A divider

"Ništa loše nisam čuo o Realu", kazao je njemački branič pa dodao da je jedan čovjek imao ključnu ulogu u njegovom transferu u Madrid, a to je Carlo Ancelotti.

"Trener Ancelotti je odigrao ključnu ulogu. Za mene je velika čast raditi s njim. Uvjeren sam da mogu još puno toga naučiti od njega i nadam se da će mi pomoći da osvojim još jednu Ligu prvaka", zaključio je.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider