Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
budućnost je tu

Dinamo doveo jedno od najskupljih pojačanja u povijesti kluba: Stigao je Hrvat iz Serie A

Boško Šutalo je potpisao na četiri godine s Dinamom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Boško Šutalo je novi igrač Dinama, objavio je klub s Maksimira. Šutalo stiže kao pojačanje na stoperskoj poziciji, a sve je izglednije da će klub napustiti njegov prezimenjak Josip koji je na meti velikana.

Novi Šutalo stiže iz Atalante, a Dinamo ga je navodno platio tri milijuna eura. Tako je 22-godišnji Hrvat postao jedan od najskupljih pojačanja u povijesti Dinama.

Šutalo je rođen u Metkoviću. U mlađim uzrastima je igrao za Neretvu i Split da bi 2018. otišao u Osijek. Iz slavonskog prvoligaša napravio je veliki transfer u Serie A i potpisao za Atalantu. Prošle sezone je igrao na posudbi u Atalanti.

U karijeri je igrao za sve mlade hrvatske reprezentacije, a čeka debi za A vrstu.

"Jako sam sretan zbog dolaska u Dinamo. Dinamo je najuspješniji hrvatski klub koji ostvaruje svake sezone značajne uspjehe u hrvatskim natjecanjima i u Europi", kazao je Šutalo za službenu internetsku stranicu Modrih pa dodao:

"Davat ću sve od sebe na terenu u dresu Dinama u svakoj utakmici, borit ću se za klub, nadam se da ćemo imati veliku podršku navijača u svemu što je pred nama ove sezone i siguran sam da nas čekaju sjajni trenuci", zaključio je Šutalo koji je potpisao ugovor na četiri godine s Dinamom i odmah će se priključiti momčadi koja sutra putuje na pripreme u Sloveniju".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider