Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pa tko bi ih zaustavio?!

Uh, kakva postava: Chelseajev Nijemac izabrao najboljih 11 protiv kojih je igrao

Mnogima je dosadno dok traje karantena pa "izmišljaju" razne načine kako skratiti vrijeme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tri od pet liga petice plus brojni dvoboji u eurokupovima plus okruglih 30 nastupa za reprezentaciju Njemačke, bilanca je kojom se može pohvaliti Antonio Rüdiger.

Premda je tek nedavno navršio 27 godina, već je prošao dosta toga i skupio pregršt iskustva pa je, u ove pandemijsko-karantenske dane odlučio složiti idealnu momčad sastavljenu od onih igrača protiv kojih je igrao u dosadašnjoj karijeri.

Rüdiger je, podsjetimo, u Stuttgartu završio omladinski staž i započeo seniorsku karijeru, ostavši u tom klubu do 2015. Tada je preselio u Romu i zadržao se do 2017. kada ga je kupio Chelsea.

Odmah treba reći: postava koju je složio izgleda fenomenalno. Nije izrijekom naveo formaciju u kojoj bi eventualno zaigrali, ali čini se kako bi tu bilo riječ o 4-3-3.

Vratar je Manuel Neuer, obrambeni red čine Aaron Wan-Bissaka, Sergio Ramos, Virgil van Dijk, Andy Robertson, u sredini su N'Golo Kante, Kevin De Bruyne i Andres Iniesta dok napadački trozubac čine Lionel Messi, Cristiano Ronaldo i Sergio Agueuro.

U izjavi za Sky Sports Rüdigera je između ostalog i dočekalo pitanje koje je vječni predmet debata brojnih nogometnih fanatika - Messi ili Ronaldo.

"Ako moram izabrati samo jednog, onda bi to bio Messi. Je li on najbolji ikad? Ja nisam gledao ni Pelea ni Diega Maradonu tako da, za mene je Messi", poručio je njemački reprezentativac.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider