Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Za kamere Nove TV

Antolić i gradonačelnik razgovarali o novom stadionu: "Stanje u Dinamu? Sve super"

Predstavnici Dinama razgovarali su s gradonačelnikom o novom stadionu.

Reporter Marko Šepat javio se za Vijesti u 17 ispred gradskog poglavarstva, gdje su predstavnici Dinama i Grada Zagreba razgovarali o novom stadionu.

Na sastanak su stigli Krešimir Antolić, predsjednik kluba Mirko Barišić i članovi skupštine Mladen Vedrić i Franjo Gregorić.

Sastanak je završio, predstavnici Dinama su izašli nakon skoro dva sata. U kontekstu skupštine na kojoj je izglasano nepovjerenje Antoliću, održani su razgovori o novom stadionu. 

Jučer je održan izvršni odbor na kojem je odlučeno da Antolić ostaje u klubu, sedam članova je glasalo za njegov ostanak, dok je šest bilo protiv.

Dina Ćevid VIDEO Osijek i Karlovac pripremili doček za Vatrene divider

Gradonačelnik Tomašević, navodno, ne želi da u pregovorima oko novog stadiona bude umiješan Zdravko Mamić ili njemu bliske osobe, a to se vidjelo i po sastavu koji je danas stigao na sastanak.

Radi se o Antoliću, koji se prometnuo u Mamićevog protivnika, i njemu bliskim osobama.

Ekipa gol.hr-a i Nove TV na imanju Al Maha u srcu Katra Čudo u srcu pustinje: Doček Vatrenih šokirao bogate i dobre Katarce, dive se Hrvatskoj i teško je povjerovati što imaju divider

"Očekivanja su pozitivna, već godinu dana vodimo razgovore. Mislim da je ovo završna faza pregovora", rekao je Mirko Barišić samo za Novu TV i kratko komentirao odluku izvršnog odbora da izglasa povjerenje Antoliću:

"Šta ću biti uz njega, vi znate rezultat. Neću to više komentirati. Izvršni odbor je donio odluku, koju je donio, a to ne znači da ne provodi odluku skupštine", rekao je.

"Redovan sastanak s gradskom upravom o stadionu", rekao je Antolić pa komentirao kakvo je stanje u klubu nakon odluke o povjerenju:

"Sve je super, svi rade svoj posao", rekao je Antolić.

Oglasio se grad Zagreb

Također, grad Zagreb oglasio se priopćenjem koje prenosimo u cijelosti:

"Gradonačelnik Tomašević sastao se s delegacijom Dinama na čelu s predsjednikom Barišićem

Gradonačelnik Grada Zagreba Tomislav Tomašević održao je danas sastanak u gradskoj upravi s delegacijom GNK Dinamo, na čelu s predsjednikom kluba, Mirkom Barišićem.

Na početku sastanka, gradonačelnik se osvrnuo na veliki uspjeh Hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, u čijem sastavu je igralo više igrača Dinama, te čestitao klubu na tom velikom postignuću.

Predsjednik Barišić i delegacija Dinama informirali su gradonačelnika Tomaševića o stanju u klubu, pri čemu je gradonačelnik Tomašević istaknuo važnost zakonitog i transparentnog poslovanja Dinama za partnerski odnos s Gradom.

Razgovaralo se i o optimalnom modelu izgradnje novoga Maksimirskog stadiona i partnerstvu između Grada, Dinama, Vlade i Hrvatskoga nogometnog saveza.

Sudionici sastanka izrazili su zadovoljstvo smjerom u kojem su do sada tekli razgovori između Grada i uprave kluba, te uvjerenje da će se u tom smjeru razgovori i nastaviti".

Cijeli prilog možete vidjeti u videu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider