Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači su razočarani

VIDEO Brugge šokirao Atletico, a svi pričaju o Griezmannovu promašaju

Nakon tri odigrana kola Lige prvaka Atletico Madrid ima samo tri boda i posljednja su momčad skupine.

Antoine Griezmann (Foto: Afp)

Nogometaši Club Bruggea izveli su pravu senzaciju u Ligi prvaka. Na svojem su terenu svladali Atletico Madrid s 2:0 i tako stigli do maksimalnog bodovnog učinka nakon tri odigrana kola elitnog klupskog natjecanja.

Španjolska momčad trpi žestoke kritike, na posljednjem su mjestu skupine s tri osvojena boda, a navijači su razočarani jednom zvijezdom Atletica.

Promašio je Antoine Griezmann kazneni udarac u 76. minuti dvoboja pri rezultatu 2:0. Bio je to dašak nade za eventualni povratak u utakmicu, ali Francuz je pogodio gredu i tako razočarao navijače madridske momčadi. 

Griezmannov promašaj možete vidjeti OVDJE.

Xavi Barca grmi o suđenju Slovenca: Xavi kiptio od bijesa pa izveo sramotnu gestu divider

Ovim promašajem Griezmman je sve podsjetio na famozno finale Lige prvaka protiv Real Madrida 2016. godine u Milanu. Pri rezultatu 1:0 za Real Atleticu je dodijeljen kazneni udarac.

Izveo ga je Griezmann i, identično, pogodio gredu. Srećom, 30-ak minuta kasnije Atletico je uspio zabiti i utakmicu odvesti u produžetke, ali Realovci su slavili boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Inače, francuski je nogometaš promašio pet od sedam zadnjih penala koje je izvodio u svim natjecanjima, bilo za klub ili reprezentaciju.

Tablica Liga prvaka

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider