Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Zar to nije njezino natjecanje?"

Antoine Griezmann još oštrije napao FIFA-u zbog "čudne odluke"

Antoine Griezmann još je jednom kritizirao FIFA-u zbog užeg izbora za najboljeg nogometaša godine.

Antoine Griezmann i Kylian Mbappe (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Napadač francuske nogometne reprezentacije i Atletico Madrida Antoine Griezmann ponovo je kritizirao Međunarodnu nogometnu federaciju (FIFA), jer se ne nalazi u užem izboru kandidat za nogometaša godine.

Među kandidatima za FIFA-inu nagradu "The Best" nalaze se portugalski napadač Cristiano Ronaldo, egipatski napadač Mohamed Salah, te kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Griezmann je već ranije kritizirao krovnu nogometnu organizaciju, ali ovoga puta je bio nijansu oštriji i rekao da mu je ta nagrada nevažna u usporedbi s onom koju dodjeljuje France Football na kraju godine.

"Francuska je svjetski prvak, odradili smo sjajan posao na Mundijalu. Zar to nije natjecanje pod FIFA-inom kapom? Netko od francuskih igrača trebao je biti među kandidatima," kazao je Griezmann dodavši:

"To smo trebali biti N'Golo Kante, Kylian Mbappe, Raphael Varane ili ja," kazao je Griezmann u razgovoru za AS.

Griezmann je dodao kako vjeruje da je na nivou Cristiana Ronalda, Neymara ili Lionela Messija dodavši kako se nada da će na koncu dobiti prestižnu "Zlatnu loptu" koju dodjeljuje France Football.

"Imam još tri mjeseca tijekom kojih moram naporno raditi da bi osvojio Zlatnu loptu, za koju svakako mislim da ja važnija od nagrade FIFA-e", poručio je francuski napadač koji je u 2018. godini s Francuskom osvojio naslov svjetskog prvaka, dok je u dresu Atletico Madrida osvojio Europsku ligu, te europski Superkup.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider