Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
fanovi u šoku

Griezmann napravio veći cirkus od LeBrona Jamesa 2010. godine, pa objavio svoju odluku!

Antoine Griezmann napravio je poput LeBrona Jamesa 2010. godine kada je odlazio iz Clevelanda u Miami video odluku o tome ostaje li u Atleticu ili odlazi u Barcelonu.

Griezmann slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Antoine Griezmann odbio je Barcelonu i potvrdio da ostaje igrač Atletico Madrida ovog ljeta! Tako je otkrio u svom videu pod nazivom "Odluka".

LeBron James organizirao je 10-minutni razgovor s ESPN-ovim novinarom u srpnju 2010. godine kada je odlazio iz Cleveland Cavaliersa u Miami Heat. Mnogi ga i dan danas sprdaju zbog načina koji je to napravio, a što će tek napraviti francuskom napadaču Antoineu Griezmannu, teško je i zamisliti.

Griezmann je putem društvenih mreža emitirao loše montirani video uradak snimajući svoj TV ekran na kojem se on vrtio. Da, dobro ste pročitali.

Video koji je Griezmann snimio traje pola sata, a u njemu su snimke svega što se događalo u ovoj sezoni, njegovi intervjui, neke privatne snimke iz kuće na kojima govori o svojim osjećajima o Atleticu, gubitku finala Lige prvaka, jede kokice, igra video igrice...

Nogometni fanovi izvrijeđali su ga putem društvenih mreža zbog načina na koji sve to radi. Na kraju videa je otkrio da ostaje vjeran Atleticu i da ostaje ovog ljeta u Madridu.

U završnici prošle sezone špekuliralo se kako će Griezmann napustiti Atletico i karijeru nastaviti u Barceloni koja je za ovog sjajnog napadača bila spremna izdvojiti 100 milijuna eura.

No, Grizemann, koji je u prethodne četiri sezone u dresu Atletica postigao 112 golova u 209 utakmica, odlučio je ipak ostati u "crveno-bijelima" s kojima ima ugovor do 2022. godine. No, očekuje se kako će mu Atletico morati povećati plaću na 20-ak milijuna eura godišnje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider