Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zabio je modrima

Strašan udarac za Sevillu pred Dinamo: Saznali su to prije puta u Zagreb

Anthony Martial neće igrati protiv Dinama u Europskoj ligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svega tri dana je ostalo do utakmice Dinamo - Sevilla. Uzvratna je to utakmica play-offa Europske lige. ProšlI četvrtak je Sevilla na svom terenu pobijedila 3:1.

Sevilla je prije puta u Zagreb saznala da protiv Dinama ne može računati na svog napadača Anthonyija Martiala. Francuski napadač se ozlijedio u ligaškom susretu pa vjerojatno neće ni putovati u Zagreb.

"Moramo pričekati i vidjeti što će biti s njim. Osjetio je bol u nozi. Ponovo se moramo boriti s takvim okolnostima, ne možemo sad sjesti i plakati. Moramo se fokusirati na ono što dolazi", rekao je Lopetegui, trener Seville.

gol expired Sjećate li se engleske zvijezde? Tražili su ga pijanog po grmlju, a sada je potpisao za klub iz - Danske divider

Zabio je Dinamu

Martial je u prvoj utakmici čak i zabio Dinamu pa će njegov nedostatak sigurno poremetiti planove Seville koja ne želi izgubiti na Maksimiru.

Francuski internacionalac trebao bi dati Sevilli opciju više u napadu u drugoj polovici godine, u kojoj će pokušati dostići i prestići madridski Real.

Navodno je za Martiala bio zainteresiran Juventus, ali on je odabrao selidbu u Andaluziju. Važeći ugovor s Crvenim vragovima traje mu do 2024. godine.

gol expired NBA All-Star: Curry zabio nevjerojatnih 50 koševa, ali svi pričaju i o potezu Jordana divider

Martial ima 26 godina, a prema Transfermarktu vrijedi 32 milijuna eura. Za Manchester United je upisao 269 utakmica, zabio je 79 golova i 50 puta asistirao.

U karijeri je još igrao za Lyon i Monaco.

Kod Dinama nema Ademija i Ivanušeca

Hrvatski predstavnik u Europi protiv Seville neće moći računati na Arijana Ademija i Luku Ivanušeca koji su otpali zbog ozljede. Ivanušec zbog toga nije igrao ni u prvoj utakmici, a Ademi se ozlijedio u remiju 0:0 protiv Lokomotive u HNL-u.

Ademi bi mogao propustiti i susret u Osijeku u nedjelju.

  • Dinamo - Sevilla, četvrtak (18:45)
  • Sevilla je ostala bez Martiala
  • Kod Dinama neće igrati Ademi i Ivanušec
     

VIDEO Korteo Bad Blue Boysa u Španjolskoj

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider