Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već je obavio razgovor

Veliki obrat: Rebić zbog Zlatka Dalića napušta Milan!?

Avantura Ante Rebića u Milanu nije prošla kako je planirano, a kako hrvatski reprezentativac ima želju nastupiti na Europskom prvenstvu, lako moguće da napusti klub u siječnju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rebić nije uspio ostaviti dobar dojam u Milanu i ako ovako nastavi, mogao bi ozbiljno ugroziti svoje mjesto među putnicima na Europsko prvenstvo. Talijanski mediji već su počeli spominjati kako bi njegova dvogodišnja posudba u klubu mogla biti skraćena.

Prema ''SempreMilan.com-u'', Ante Rebić je navodno prije nekoliko dana uspostavio kontakt s Eintrachtom o mogućem povratku u Frankfurt, što bi bio nevjerojatan preokret samo nekoliko mjeseci nakon što je napustio taj klub za većom scenom.

Međutim, hrvatski napadač nije igrao ni pod Marcom Giampaolom pod kojim je doveden, a ne igra ni sada pod Stefanom Piolijem koji je preuzeo klub. Dobio je nešto minuta, ali ne dovoljno da bi se nametnuo.

Naravno, Rebić želi igrati u kontinuitetu, jer ne želi izgubiti standardno mjesto u reprezentaciji. Pogotovo kad je Zlatko Dalić istaknuo da će posebno gledati tko igra u klubu, a tko ne. Tako da njegovu ideju povratka u Bundesligu zasigurno odobrava i hrvatski izbornik.

gol expired Preporodio je premierligaša, a sada poručio: ''Želim Mbappea, Ronalda i Messija kao prednji trojac'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider