Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nastavlja oduševljavati

Preporodio je premierligaša, a sada poručio: ''Želim Mbappea, Ronalda i Messija kao prednji trojac''

Budući da Chelsea ponovno može kupovati igrače, menadžer Frank Lampard našalio se oko potpisivanja najboljih napadačkih talenata na svijetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Frank Lampard našalio se da će zamoliti Chelsea da potpiše Lionela Messija, Cristiana Ronalda i Kyliana Mbappea, s obzirom na to da u zimskom prijelaznom roku može dovoditi igrače.

''Ako kažem da želim Mbappea, Ronalda i Messija kao prednji trojac, možda ću dobiti povratni udarac'', našalio se menadžer Chelseaja.

''Ne bih to rekao, ali važna je ravnoteža u kojoj mogu dati preporuku i imati otvoren razgovor s vlasnikom i nadam se da ćemo krenuti naprijed u pravom smjeru. Vrlo sam otvoren za to'', dodao je Lampard.

Chelsea ponovno može dovoditi igrače nakon što je Sud sportske arbitraže ukinuo kaznu za zabranu transfera.

gol expired Nema dileme tko će dominirati iduće desetljeće: Ovo nisu uspjeli ni Messi ni Ronaldo divider

''Moja najveća stvar ovdje je koliko naporno možemo raditi na treningu jer znam da imamo dobar sastav, to mi je glavna briga. Naravno kada su u pitanju pojačanja da želim veliku riječ u tome'', izjavio je Lampard.

Unatoč zabrani transfera u ljetnom prijelaznom roku Chelsea ima jako dobru sezonu. Lampardova momčad trenutno se nalazi na četvrtom mjestu Premierlige te je promovirano nekoliko mladih igrača.

''Mislim da smo svi vidjeli što se dogodilo nakon ljeta, da je ideja o odlasku u akademiju i pružanju šansi tim momcima bila zaista dobra odluka, jer su to zaslužili. A nisu dobivali takvu priliku u prošlosti. Tako da mislim kako možemoi promijeniti razmišljanje kluba o tome'', zaključio je menadžer Chelseaja.

gol expired Chelsea može slaviti: Smanjena mu je kazna FIFA-e, već u siječnju dovodi pojačanja! divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider