Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iskupljuje se za crveni

Ante Rebić zabio pogodak u rušenju Rome i vratio Milan u igru za Europu

Ante Rebić zabio je vodeći pogodak na utakmici u kojoj je Milan na San Siru srušio Romu rezultatom 2:0.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Milana slavili su protiv Rome u utakmici 28. kola Serie A, a vodeći pogodak na utakmici postigao je Ante Rebić. Milan je u konačnici slavio 2:0.

Rebić je doveo Milan u vodstvo u 76. minuti, te dvije minute kasnije napustio travnjak. Do pogotka je došao sretno i spretno. Lopta je do njega došla nakon obrane gostujućeg vratara, a onda je uslijedio fliper. 

gol expired Sjajni hrvatski napadač podigao prašinu: Potez koji je podijelio Njemačku divider

Prvi udarac se od golmana odbio u stativu, te ponovno u noge Rebića, koji ovoga puta lijevom šalje nogu pod gredu, odnosno mjesto gdje nitko nije pokrivao gol. To se sve dogodilo na otprilike pet metara od gola.

U samoj završnici Calhanoglu je zabio iz penala za 2:0, nakon što je Chris Smalling napravio prekršaj u svom kaznenom prostoru. 

Ovo je druga utakmica zaredom da Ante Rebić zabija pogodak za Milan, nakon što je u prvoj utakmici nakon stanke zbog koronavirusa zaradio crveni karton koji je u konačnici koštao Milan ispadanja u polufinalu od Juventusa. 

Rebić je bio strijelac i u prošlom kolu kada je Milan slavio s 4:1 na gostovanju kod Leccea. Ujedno, Rebić je najbolji strijelac Milana u domaćem prvenstvu sa osam golova.

gol expired UFC-ov borac pokazao posljedice 25-minutnog rata u oktogonu i svojim izgledom šokirao mnoge divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider