Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
i dalje bez starta

Napokon dobre vijesti za Rebića: Prilika na najtežem mogućem gostovanju koju mora iskoristiti

Ante Rebić mogao bi konačno dobiti priliku zaigrati od prve minute u utakmici svog novog kluba - Milana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju je u Torinu derbi talijanske Serie A, u kojem Juventus pred svojim navijačima dočekuje Milan. U tom bi susretu, prenosi ugledna Gazzetta dello Sport, hrvatski reprezentativac Ante Rebić konačno mogao krenuti od prve minute pod novim trenerom Piolijem.

Otkako je novi trener stigao u Milan, Rebić je u četiri utakmice dobio priliku svega 64 minute, i to samo zahvaljujući ozljedi Castilleja u posljednjem susretu protiv Lazija. Rebić je ušao u igru već u prvom poluvremenu te je do kraja odigrao 54 minute i ostavio sasvim solidan dojam.

Niko Kovač na klupi Bayerna (Foto: AFP) Kovači se od Bayerna oprostili na krajnje neobičan način: Ostali gospoda do kraja divider

"Dobro je odigrao protiv Lazija. On je naš vrlo važan igrač", rekao je Pioli nakon pitanja o nastupu hrvatskog reprezentativca.

Rebić je na samom kraju prijelaznog roka ovog ljeta napustio frankfurtski Eintracht i prešao u redove Milana. U prvih pet kola talijanske Serie A, pod trenerom Marco Giampaolom, dobio je priliku zaigrati 65 minuta, pa je iduće dvije utakmice prosjedio na klupi.

Kylian Mbappe (Foto: AFP) Počela nova velika bitka za uskoro najboljeg na svijetu: Može li se zaustaviti Real? divider

Dolaskom Piolija dobio je 10 minuta u prvom susretu, pa dvije utakmice nije ulazio, a ozljedom Castilleja otvorila mu se prilika.

Rebić je prije dolaska u Serie A u 78 utakmica Bundeslige postigao 17 pogodaka i upisao devet asistencija.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider