Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iziskuje posebnu pripremu

Najveći "troublemaker" Supersport HNL-a: "Obeća ti da će se smiriti pa za 24 sekunde ponovo počne"

Ivan Bebek kaže kako mu nije bilo drago suditi Anti Ercegu.

U podcastu Utakmicu po utakmicu gostovao je iskusni sudac Ivan Bebek, a našim voditeljima otkrio je kojeg od aktivnih igrača iz Supersport HNL-a nije volio susresti na nogometnom terenu.

Bebek je otkrio kako mu je najomraženiji lik za susret na travnjaku bio sadašnji igrač Istre 1961 Ante Erceg. Ante je klasičan troublemaker i igrač za kojeg se treba posebno pripremiti.

"Ni jedan mi igrač nije ostao u lošem sjećanju, to su više emotivne reakcije koje prerastu u divlje ispade. Od takvih igrača koji se loše kontroliraju je moj dragi prijatelj Ante Erceg. S njim nisam imao nikad problem u karijeri. Ne znam je li to moja osobina da se najbolje slažem s problematičnim igračima. Ja razumijem emociju. Ona ponekad može otići u nebo. Ante za vrijeme utakmice i prije mi je zabavan, nije mi iritantan. Imamo poseban odnos, kažem mu 'Ante, prestani', on kaže 'okej, neću više' i onda za 24 sekunde ponovo", nasmijao se Bebek.

Sve o ovoj temi, ali i ostalim zanimljivostima iz razgovora s Ivanom Bebekom pogledajte u specijalnoj epizodi podcasta Utakmicu po utakmicu:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider