Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Liga prvaka na Maksimiru

Ante Čačić nakon ždrijeba: "Rekao sam kako želim Modrića i Srnu, ali veselim se Kovačiću i Rebiću"

Dinamov trener Ante Čačić komentirao je suparnike u skupini E Lige prvaka.

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama saznali su u četvrtak suparnike u skupini Lige prvaka. Modri će u grupi E igrati protiv Milana, Chelseaja i RB Salzburga, a ples kuglica komentirao je trener Plavih Ante Čačić.

 

"Pokušat ćemo biti konkurentni i u svakoj utakmici koju budemo igrali u Ligi prvaka tražit ćemo svoju šansu“, komentirao je ždrijeb grupne faze nogometne Lige prvaka trener Dinama.

Velika je stvar što smo tu

Hrvatski prvak igrat će u skupini protiv Milana, talijanskog prvaka, Chelseaja, londonske momčadi koja je prije dvije sezone bila pobjednik Lige prvaka te godinama najbolje austrijske momčadi RB Salzburga.

Dinamo VIDEO Dinamo saznao protivnike u Ligi prvaka, na Maksimir stižu europski velikani! divider

"Već je velika stvar činjenica da je Dinamovo ime na ždrijebu. Lagane skupine u ovom natjecanju nema, a prva asocijacija kada vidim klubove protiv kojih igramo da nikada s njima nismo bili u skupini. Naša je želja da rastemo kroz ovo natjecanje. Neke momčadi su kasnije krenule sa sezonom i tek hvataju pravu formu, a mogu reći da Dinamo u ovoj konkurenciji definitivno nije bez šanse“, komentirao je trener Čačić.

Nismo favoriti ni u jednoj utakmici, ali...

Na papiru su Chelsea i Milan favoriti skupine, ali trener Dinama drugačije gleda na šest utakmica koje slijede.

gol expired Bivši hajdukovci nakon plasmana u Ligu prvaka: "Nije loše biti u Dinamu" divider

"Mi nismo favoriti u ni jednoj utakmici, ali nekako osjećam da nismo ni autsajderi. Veselimo se, naravno, što ćemo igrati protiv Kovačića i Rebića i veselimo se svakom susretu jer je ovo jedinstveno iskustvo. Iz svakog dvoboja moći ćemo izvući neke pouke i nešto novo naučiti. RB Salzburg? Oni su najmanje zvučni suparnik, ali zaslužuju respekt jer imaju kontinuitet igranja u Europi“.

Potom se Čačić osvrnuo na dvije najjače momčadi u skupini.

"Milan je napravio iskorak u posljednje dvije sezone, u talijanskim okvirima. Chelsea je dosta mijenjao momčad i nešto slabije krenuo u ovu sezonu, ali taj je sastav definitivno popunjen iznimno jakim igračima“.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider