Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Najavio Goricu

Ante Čačić poslije deset godina ponovo u Dinamu: "Ovdje se osjećam kao kod kuće"

Dinamov novi trener Ante Čačić najavio je svoju povratničku utakmicu protiv Gorice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi trener nogometaša Dinama Ante Čačić optimističan je prije nedjeljne utakmice 32. kola Prve HNL u kojoj njegova momčad gostuje kod Gorice (nedjelja, 19.05 sati).

"Momčad je u dobrom stanju iako je loša izvedba u Splitu definitivno ostavila određenog traga na psihi igrača. No, bit ćemo spremni za Goricu. Ta je momčad tvrd orah svakome u ligi i iako su imali određenih turbulencija kroz ovu sezonu stabilizirao ih je dolazak novog trenera Samira Toplaka. Imamo respekt prema njima, ali imamo i kvalitetu koja nam mora donijeti pobjedu“, rekao je Čačić koji se na trenersko mjesto u Dinamu vratio nakon deset godina.

gol expired Ante Čačić je novi trener Dinama! divider

Cilj je jasan

Zamijenio je Željka Kopića koji je postao bivši nakon poraza na Poljudu od Hajduka (0-1), a nakon kojeg su Dinamu ostala dva boda prednosti pred Osijekom i četiri pred splitskim sastavom.

"Obavili smo razgovore, pojedinačne i grupne. Cijela Hrvatska govori da je Dinamo najkvalitetnija momčad i mi to moramo potvrditi do kraja sezone. Moramo biti momčad na terenu i ne smije se događati da se Dinamo prilagođava svojim suparnicima. Moramo dominirali, stvarati više prilika, imati stalni pritisak i s više igrača dolaziti u završnicu. To želim od ove momčadi“, naglasio je novi trener Dinama te je dodao.

"Brzo je prošlo ovih deset godina otkako sam zadnji put bio trener u Dinamu, gdje se uvijek osjećam kao kod kuće. Uvijek sam tu. Ili kao trener ili kao navijač, a sada imam privilegij da s ovom momčadi sačuvam sadašnje prvo mjesto na ljestvici i da ostvarimo cilj. Da budemo prvaci“.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider