Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
trener modrih

Ante Čačić nakon poraza: "Ovo je Liga prvaka, a Oršić to ne bi trebao raditi''

Ante Čačić komentirao poraz Dinama u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 3. kola E skupine nogometne Lige prvaka Dinamo je na gostovanju kod austrijskog prvaka RB Salzburga izgubio sa 0:1.

Pogodak odluke zabio je Noah Okafor iz jedanaesterca u 70. minuti.

Nakon utakmice pred kameru je stao Ante Čačić, trener Dinama.

"Vjerojatno je bilo zaleđe kod gola Drmića, ne sumnjam u tu procjenu. Ovo je naše prvo poluvrijeme sa Salzburgom. Nismo bili pravovremeni u okretanju strane. U prvom dijelu smo imali dobrih trenutaka, dok su oni u drugom dijelu bili goropadniji.

gol expired Austrijski mediji: "Dinamo je potvrdio da je 'odvratan suparnik', nisu im pomogli ni trikovi s kopačkama prije penala" divider

Ovo je Liga prvaka, odlučuju nijanse. Za tjedan dana ćemo biti pametniji, a nadam se i učinkovitiji, imamo još dva domaćinstva, jedno gostovanje, moramo gledati prema naprijed. Napravit ćemo sve za tri boda u Zagrebu. ", rekao je Čačić za HRT.

Komentirao Oršića

Što kažete na predstavu Dinama u Salzburgu?

Ukupno glasova:

''Ovo je prvi kazneni udarac koji je Moharrami skrivio otkada sam trener Dinama. Jednostavno, trenutak koncentracije, nije na vrijeme ispratio igrača. Mislim da je to sastavni dio igre, pogreška igrača, tu se prelamaju utakmice. Sve je ispalo kao posljedica njegovog krivog postavljanja'', rekao je Čačić pa kometirao Oršića.

''Teško je igrati gore bez da dobivaš loptu, a onda dođeš po nju. To se ne bi trebalo raditi, to nam je onda radilo svojevrstan pritisak jer nam je nedostajala dubina. To je instinktivna radnja i treba ju tako prihvatiti'', dodao je Ante Čačić.

Za sedam dana hrvatski i austrijski prvak će imati uzvrat na stadionu Maksimir.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider