Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sjajna forma

Ante Budimir prebolio koronu i odmah zabio prvijenac Atletico Madridu

Nije mogao izabrati bolji trenutak za gol.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U utakmici 8. kola španjolskog prvenstva nogometaši Atletico Madrida pobijedili su na gostovanju kod Osasune sa 3:1 (1:0), a jedini pogodak za domaću momčad postigao je hrvatski reprezentativac Ante Budimir kojem je to bio prvi nastup u novom klubu.

Atletico je do vodećeg pogotka stigao u 43. minuti iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca, a strijelac je bio portugalski reprezentativac Joao Felix. Isti je igrač u 48. minuti još jednom imao priliku za pogodak s bijele točke, ali je pogodio vratnicu. Iskupio se u 69. minuti, kad je udarcem sa 16 metara udvostručio prednost Madriđana.

gol expired Hrvatska večer u Milanu: Perišić i Brozović lijepim golovima spasili Inter od poraza divider

Minutu prije toga trener Osasune Jagoba Arrasate u igru ubacio Antu Budimira, a hrvatski napadač mu se odužio već u 80. minuti, kad je na ubačaj Rubena Garcije glavom svladao Jana Oblaka i donio nadu domaćoj momčadi u preokret.

No, da do njega ne bi došlo pobrinuo se Urugvajac Lucas Torreira pogotkom u 88. minuti, tri minute nakon što je zamijenio dvostrukog strijelca Joaa Felixa.

Nogometaši Seville, koji su u novu sezonu Primere krenuli sa dvije pobjede, četvrtu utakmicu zaredom nisu uspjeli trijumfirati u španjolskom prvenstvu, a u 8. kolu su izgubili na gostovanju kod Athletic Bilbaa sa 2:1.

gol expired Predsjednik Hajduka: ''Sreća da nije bilo prijenosa iz Pule'' divider

Marokanac Youssef En-Nesyri u 9. minuti zatresao je mrežu nakon dodavanja Lucasa Ocamposa i donio vodstvo Sevilli.

Hrvatski veznjak Ivan Rakitić, koji je bio u početnoj postavi gostiju, izašao je iz igre u 68. minuti i nakon toga stvari su krenule loše po Sevillu. U 76. minuti Muniain nakon kornera pogađa za 1:1, a Oihan Sancet u 86. donosi pobjedu Athleticu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider