Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve je zabrinuo

Ante Budimir izgubio svijest, pa završio u bolnici: Klub otkrio što se dogodilo

Još uvijek se čeka odluka liječnika hoće li Ante Budimir nositi masku ili će na operaciju.

Ante Budimir (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir slomio je maksilarni sinus, odnosno šupljinu u kosti lica tijekom nedjeljne utakmice njegove Osasune i Las Palmasa.

Budimir, 32-godišnji napadač, pao je i udario licem o tlo u 90. minuti susreta na Kanarskim otocima. Okrvavljenog lica je zamijenjen, a naknadno je izgubio svijest, rekao je Osasunin trener Jagoba Arrasate na konferenciji za medije.

Hrvatski 190 centimetara visoki napadač zatim je prevezen u bolnicu u Las Palmasu, gdje je ustanovljeno da je sve u redu s glavom, pa se priključio suigračima u hotelu.

Luka Modrić Modrić progovorio o svojim godinama i ušutkao kritičare pred milijunima ljudi divider

"Budimiru je slomljen desni maksilarni sinus. Kirurg zadužen za operacije lica u bolnici u Navarri pregledat će ga i odlučiti je li potreban operacijski zahvat", priopćila je Osasuna.

"Igrač se već vratio u hotel, a sutra (u ponedjeljak) s momčadi će se vratiti u Pamplonu", dodao je klub.

Budimir se osjeća dobro, doznala je Hina u nedjelju kasno navečer. Tijekom ponedjeljka ili utorka, nakon novog pregleda, bit će poznat način liječenja. On i suigrači nadaju se da će mu samo biti potrebna zaštitna maska neko vrijeme te da će normalno nastupiti u nadolazećim utakmicama.

Luka Modrić Modrić je odmah nakon golčine uzeo mobitel i poslao jasnu poruku: Objava se ne prestaje lajkati divider

Osasuna, iz sjeverne pokrajine Navarre, odigrala je u nedjelju 1:1 kod Las Palmasa, pa zauzima jedanaesto mjesto u španjolskom prvenstvu.

Njezin najbolji strijelac Budimir počeo je susret od prve minute. Ove je sezone u 31 utakmici zabio 14 golova i upisao dvije asistencije.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider