Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opisao kako mu izgleda dan

Zvijezda u usponu priznala: "Uopće ne gledam nogomet. Dosadi mi, ne znam tko igra u Ligi prvaka"

Sjajni mladi Španjolac voli se distancirati od svog posla kada dođe kući...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogomet je mnogima posao iz snova, ali pojedini profesionalci doživljavaju ga upravo tako - kao posao od kojeg se žele distancirati kad prođe njihovo radno vrijeme.

Nekoliko je zvijezda priznalo da ne gleda nogomet u slobodno vrijeme. Najpoznatiji su Gareth Bale i Marc-Andre ter Stegen, a tom klubu pridružio se i Angelino.

Mladi španjolski bek Manchester Cityja na posudbi u RB Leipzgu, punim imenom Jose Angel Tasende, 23-godišnjak je koji puno obećava, a u velikom intervjuu za Marcu otkrio je dio svojih navika.

"Uopće ne gledam nogomet, samo jako posebne utakmice. Primjerice, danas (intervju je odrađen u srijedu, na dan Lige prvaka) neću ništa pogledati. Ne znam ni tko igra. Preferiram filmove i serije", rekao je.

gol expired Feyenoord se okuražio protiv Dinama i prekinuo crni niz, a crveni karton posebna je priča divider

Otkrio je i kako izgleda dan pod paskom ponajboljeg svjetskog trenera Juliana Nagelsmanna. Možda baš u tome leži razlog zašto, kada dođe kući, Angelino želi odmoriti od nogometa.

"U nogometu sam 12 sati dnevno. Imamo dva treninga dnevno. U kampu doručkujemo i ručamo. Puno vremena provodimo zajedno. Kad dođem doma, malo odmorim i spavam. Sljedeći dan, opet isto. Nismo stalno na terenu, imamo teretanu, regeneraciju, fizioterapeute, gledamo videe...", opisao je kako izgleda rigorozan dan u vrhunskom nogometnom klubu.

Utakmice možda ne gleda, ali priznao je da je "studirao" videe velikana svoje pozicije - Roberta Carlosa i Marcela. Čini se da je izvukao dobre pouke jer je ovaj ofenzivni bek ove sezone zabio čak četiri gola u šest utakmica.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider