Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije znao s kime igra

''Noćna mora'' Liverpoola nikad iskrenija: ''Tražio sam suigrače na Googleu, nisam gledao nogomet''

Engleski napadač Andy Carroll otvorio se oko svojih dana u Liverpoolu, ali i nogometa općenito.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Andy Carroll priznaje kako je znao samo dvojicu njegovih novih suigrača nakon transfera u Liverpool 2011. godine. Redsi su tada platili rekordnu odštetu za jednog britanskog igrača, potpisavši napadača Newcastlea za 35 milijuna funti.

Međutim, Carroll se mučio repliciranjem partija kakve je pružao u Newcastleu te nikad nije ispunio svoj potencijal. Ranije ovog mjeseca Carroll se vratio na sjever Engleske, priznavši da nogomet nije shvaćao ozbiljno u vrijeme prelaska na Anfield.

''Kad sam zadnji put bio ovdje, išao bih kući s prijateljima, zezao se, igrao nogomet, izlazio van, bilo što drugo, ali nikad ne bih gledao nogomet. Nikad nisam znao ni jednog igrača'', priznao je Carroll te nastavio:

''Probudio bih se u subotu ujutro govoreći: ''S kime igramo?'' Radio sam na treningu i znao svoju taktiku, ali do sastanka nisam znao s kime igramo, osim ako nekoga nisam pitao.''

''Kada sam helikopterom dolazio u Liverpool, znao sam samo Stevena Gerrarda i Jamieja Carraghera. Za ostale mi je morao reći agent ili sam ih pronašao na Googleu. To je loše, jer radi se o igračima Liverpoola, ali nije bilo nepoštovanje – jednostavno nisam gledao nogomet pa nisam znao'', rekao je bivši napadač Redsa.

Carroll je potpisao jednogodišnji ugovor s Newcastleom, ali trenutno je izvan ritma zbog ozljede gležnja.

Cristiano Ronaldo (Foto: AFP) Ronaldo odveo sina da vidi gdje je odrastao: ''Tata, zar si stvarno tu živio?'' divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider