Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Potezali su i nas..."

Andrijašević tragičar Rijeke, Kek čestitao Lokomotivi

Rijeka je prosula tri od velikih osam bodova prednosti koliko je imala ispred Dinama uoči ovog kola.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U ne pretjerano zanimljivoj utakmici izgledalo je kao da pogodaka neće biti te da će Lokomotiva i Rijeka podijeliti bodove.

A onda je u sudačkoj nadoknadi Franko Andrijašević povukao Alija Karimija u skoku, a sudac Igor Križarić iz Čakovca pokazao na bijelu točku s koje je siguran realizator bio Lovro Majer. Da stvar za Riječane bude gora, Andrijašević je dobio i žuti karton zbog kojeg će propustiti Jadranski derbi s Hajdukom iduće subote na Rujevici.

"Očito sam napravio taj penal... Učinilo mi se da sam ga u zadnjoj sekundi pustio, ali eto, sudac je procijenio da je penal, premda se na sličan način i nas potezalo pa se nije ništa sudilo", izjavio je poslije dvoboja u Kranjčevićevoj Andrijašević koji je sa 14 golova i četiri asistencije najbolji igrač Rijeke i cijelog HNL-a u ovoj sezoni.

Kek: Ovo što smo mi odigrali nikako nije dobro

Trener Rijeke Matjaž Kek konstatirao je kako njegova momčad nije odigrala na nivou partija iz ove sezone.

"Ne preostaje mi ništa drugo nego da čestitam Lokomotivi na zasluženoj pobjedi. Lokomotiva je igrala angažirano, borila se i na kraju te nogomet nagradi. Ono što smo mi pružili nikako nije bilo dobro. Kada u 90 minuta ne stvoriš šansu, uvijek ti se može dogoditi ovo što se dogodilo nama u posljednjoj minuti", rekao je Kek.

Rijeka sada ima pet bodova prednosti u odnosu na Dinamo, ali slijede joj dvije teške utakmice: prvo Hajduk na Rujevici, a onda i tradicionalno neugodno gostovanje u Koprivnici kod Slaven Belupa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider