Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj velike serije

Lokomotiva iz penala u sudačkoj nadoknadi srušila Rijeku!

Poslije više od 14 mjeseci Rijeka je izgubila utakmicu u HNL-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U 32. kolu HNL-a na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu Lokomotiva je pobijedila Rijeku s 1:0 i nanijela joj prvi prvenstveni poraz u ovoj sezoni.

Riječani su posljednji put u HNL-u poraženi 21. veljače 2016. od Dinama na Maksimiru. Do današnje utakmice s Lokomotivom u ovoj sezoni imali su 24 pobjede i 7 remija suvereno kročivši prema prvom naslovu prvaka u klupskoj povijesti, ali sada se situacija ponovno zakomplicirala.

Strijelac odlučujućeg pogotka bio je Lovro Majer koji je u drugoj minuti sudačke nadoknade realizirao jedanaesterac kojeg je dosudio Igor Križarić.

Majer je bio neumoljiv, a Križarić je tom prilikom osim dosuđene najstrože kazne dao i žuti karton Franku Andrijaševiću. Najboljem igraču HNL-a ove sezone to je akumulirani treći žuti karton pa neće moći igrati protiv Hajduka u idućem kolu na Rujevici.

Prednost Rijeke u odnosu na drugoplasirani Dinamo smanjena je u ovom kolu s osam na pet bodova, a već u idućem bit će opet vatreno jer Riječanima na Rujevicu stiže zahuktali Hajduk dok Modri odlaze u Park mladeži, u goste Splitu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider