Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
probio led

Andrej Kramarić u golijadi s Lyonom zabio prve golove u Ligi prvaka

Hrvatski reprezentativac zabio je prve golove u Ligi prvaka.

Andrej Kramarić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U skupini F Lige prvaka Manchester City je na gostovanju pobijedio Šahtar sa 3-0, a strijelci su bili David Silva (30), Aymeric Laporte (35) i Bernardo Silva (71). Šahtar i City su bili u istoj skupini i lani, a Ukrajinci su na svom travnjaku slavili 2-1. Ovoga puta Englezi su dominirali i posve zasluženo su osvojili tri boda.

U drugom susretu Hoffenheim i Lyon su odigrali sjajan meč koji je završio 3-3 uz dva gola Andreja Kramarića kojemu su to bili prvijenci u Ligi prvaka. Gosti su poveli 1-0, Hoffenheim je potom okrenuo rezultat, da bi Lyon s dva nova gola stigao do nove prednosti. U posljednjim trenucima Hoffenheim je uspio izjednačiti.

Gosti su poveli u 27. minuti golom Bertranda Traorea nakon katastrofalne pogreške Kevina Vogta. Kapetan domaćeg sastava je izgubio loptu koju mu je uputio vratar Oliver Baumann što je iskoritio Traore te zabio za 1-0.

Njemački sastav je izjednačio u 33. minuti pogotkom Andreja Kramarića kojem je to bio prvijenac u LP. U prvom kolu je upisao asistenciju protiv Šahtara (2-2), a ove sezone je u Bundesligi zabio dva gola uz jednu asistenciju. Hrvatski napadač je mirno primio loptu na prsa i potom zabio za 1-1.

Na sličan način Kramarić je u 47. minuti zabio za vodstvo 2-1. Lyon je izjednačio u 60. minuti preko Tanguyja Ndombelea, a u osam minuta kasnije Depay je doveo goste u novo vodstvo. U posljednjim trenucima domaćin je izjednačio golom Jelintona.

Na ljestvici vodi Manchester City sa šest bodova, Lyon ima pet, a Šahtar i Hoffenheim po dva boda.
 

Gledajte UEFA Ligu prvaka bez mjesečne naknade do 31.10., samo na A1 TV-u.

Standings provided by Sofascore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider