Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Jedini strijelac

VIDEO Kramarić poslije pobjede:"Nije bilo idealno, ali sretni putujemo u Katar pokušati učiniti ono što svi mi očekujemo"

Hrvatska je pobijedila Saudijsku Arabiju u jedinoj pripremnoj utakmici pred start Svjetskog prvenstva u Katru.

Reprezentacija Hrvatske pobijedila je Saudijsku Arabiju 1:0, a jedini strijelac na posljednjoj pripremnoj utakmici uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Katru bio je Andrej Kramarić.

"Bilo je izuzetno teško vrijeme, faza prilagodbe, ali to je bilo jasno za očekivati, kasnije je bilo malo hladnije pa je bilo lakše, ali najvažnije je da s dobrim rezultatom idemo prema Katru i pokušati napraviti ono što svi očekujemo, a to je proći skupinu. Kasnije ćemo vidjeti", rekao je za kamere Dnevnika Nove TV.

Prisjetite se najboljih trenutaka utakmice Hrvatska - Saudijska Arabija:

Vidjelo se zadnjih desetak minuta da ste baš htjeli pobijediti?

"Hrvatska je uvijek imala pobjednički mentalitet, tome težimo, većina igrača igra u velikim klubovima. Na svakom treningu želiš pobijediti pa tako i na utakmici. Nije bila idealna, ali s pozitivnim rezultatom idemo u Katar."

Je li vas ovaj gol približio udarnoj postavi?

"Ne znam je li me gol približio prvoj postavi, izuzetno sam sretan što sam dio ove fantastične momčadi, imamo fantastične igrače, znamo što smo napravili u Rusiji, neću uopće razmišljati o tome, nego davati sve od sebe na svakom treningu kao u klubu. Možemo napraviti puno, ali trebat će nam sreće, općenito u životu ti treba sreća pa se nadam da će nas ovaj put služiti kao i u Rusiji te se nadamo lijepim uspomenama iz Katra“, podvukao je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider