Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"kada on nešto organizira..."

Veznjak PSG-a otkrio što se točno događa na Neymarovim razuzdanim rođendanskim zabavama: "Žena me ne pušta ni na WC"

Bez dlake na jeziku veznjak PSG-a Ander Herrera otkrio je što se događa iza zatvorenih vratiju na Neymarovim rođendanskim proslavama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rođendanske proslave koje organizira Brazilac Neymar svake godine padaju početkom godine i otprilike u vrijeme kada sezona ulazi u krucijalnu fazu, pogotovo kada je Liga prvaka u pitanju. Tako je bilo i ove godine.

Brazilac je organizirao svoju rođendansku zabavu dva dana nakon što je PSG izgubio prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka na gostovanju kod Borussije Dortmund, što je naravno izazvalo brojne kritike. Rođendani su zatvorenog tipa, novinarima nije dozvoljen ulaz u noćni klub, a jasno je i zašto.

Dio toga što se događa iza zatvorenih vratiju Neymarovih tuluma otkrio je njegov suigrač Ander Herrera. Na pitanje što se događa Herrera je imao spreman odgovor.

gol expired Ponajbolji sudac svijeta oštro osudio bizarno nepriznati pogodak: "Ovo je skandalozno" divider

"A što se ne događa? Istina je takva da kada on nešto organizira, onda to napravi tako da se svi dobro provedu. Organizira tako da svima bude dobro", kazao je Herrera i potvrdio da su na tim zabavama obavezno prisutne i "prijateljice noći".

"Naravno da jesu. Moja supruga me zbog toga ne pušta na WC ili da odem na neki drugi 'floor'."

Recimo da Neymar za rođendane unajmi cijeli noćni klub i podijeli ga na dva dijela. Jedan je namijenjen za oženjene nogometaše i njihove supruge, a drugi za one koji su 'single' i došli su se dobro zabaviti. Ove se godine zabava odvijala u noćnom klubu YoYo u Parizu, gdje se slavio Neymarov 28. rođendan.

I da, nedugo nakon toga PSG je eliminirao Borussiju Dortmund u Ligi prvaka i osigurao si mjesto u završnici koje će se dogoditi u kolovozu.

gol expired Bez milosti za Arsenalovog klauna: "Veća si pandemija od koronavirusa. Može li ga netko vratiti u karantenu?" divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider