Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu lako

Ancelotti nakon El Classica tješio Koemana: Sve su uhvatile kamere, Španjolci otkrili što mu je poručio

Real je pobijedio Barcelonu s 2:1 i tako produbio krizu katalonske momčadi radi čega bi mogao nastradati Ronald Koeman.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na "El Classicu" u kojem je madridski Real pobijedio Barcelonu sa 2:1 na Camp Nou, uslijedio je uobičajeno pozdravljanje trenera i igrača obje momčadi.

Carlo Ancelotti bio je sretan radi pobjede, ali je odmah otišao do svog kolege  Ronalda Koemana kojeg je zagrlio i poslao mu kratku poruku što su uhvatile kamere španjolske televizije, prenosi španjolski Cuatro.

"Imamo kompliciran posao, ali moramo nastaviti dalje", kratko je Koemanu poručio talijanski trener koji nakon utakmice nije bio posve zadovoljan igrom svoje momčadi, ali je svakako mogao biti zadovoljniji od Nizozemca koji je na svojoj koži osjetio bijes navijača Barcelone.

Dok je izlazio sa svojim automobilom, okružila ga je skupina radikalnih navijača i zasula uvredama. Tražili su ostavku i nekoliko puta udarili po automobilu. Međutim, Koeman je ostao pribran i polako se provukao kroz gomilu. Kada se situacija malo raščistila, dodao je gas i umakao ljutitim navijačima.

Sada se čeka potez predsjednika Joana Laporte koji bi vjerojatno već odavno najurio Koemana da nema golema odštete koja, navodno, iznosi čak 12 milijuna eura. 

Budući da je Barcelona u financijskoj krizi, a Koeman se ne želi odreći otpremnine, sve je na čekanju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider