Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka otvara Ligu prvaka

Ancelotti progovorio o odnosu s Modrićem: "To što manje igra može utjecati, ali…"

Real Madrid otvara novu sezonu Lige prvaka protiv Union Berlina, a Carlo Ancelotti najavljuje da će hrvatski kapetan Luka Modrić biti u postavi…

Luka Modrić, Carlo Ancelotti i Dani Ceballos (Foto: Afp)

Trener Real Madrida Carlo Ancelotti najavio je sutrašnju utakmicu s Union Berlinom na otvaranju Lige prvaka i bez imalo dvojbe priznao da je cilj njegove momčadi ulazak među prva četiri te da je Manchester City opet veliki favorit za osvajanje naslova prvaka Europe.

Cristiano Ronaldo, Raul Gonzalez i Rafael Nadal Bombastična najava: Evo tko želi postati predsjednik Real Madrida, Perez diže rampu divider

Ovosezonski cilj Reala u Ligi prvaka

"Cilj je natjecati se do kraja. Prvo moramo proći grupnu fazu, zatim osminu finala i onda četvrtfinale. Mislim da može doći do polufinala bez prevelikog pritiska. Vjerujem da smo kadri to ostvariti."

"Manchester City opet je glavni favorit"

Manchester City brani naslov prvaka.

"Opet je glavni favorit jer ima sjajnu momčad i aktualni su prvaci. U završnom dijelu natjecanja može biti iznenađenja, ali u ovom trenutku City je favorit."

Union Berlin debitira u najelitnijem klupskom natjecanju.

"Liga prvaka je posebna za nas. Želimo dobro započeti grupnu fazu i sutra imamo priliku to ostvariti. Union Berlin je dobro organizirana i vrlo intenzivna, čvrsta i snažna momčad. Nema velikih pojedinaca koji se ističu, ali igraju kao momčad. Trebat će nam puno intenziteta."

Liga prvaka Liga prvaka danas: Evo kojim utakmicama počinje prvo kolo divider

Ozljeda Carvajala.

"Carvajal ima preopterećenje i radije ne bismo riskirali. Lucas Vazquez će igrati. No Carvajal se osjeća dobro, sutra će biti testiran i nije isključen za gradski derbi s Atleticom."

Je li zadovoljan pojačanjima?

"Oni koji su stigli puno pridonose: Fran García, Joselu, Bellingham… Spremni smo za natjecanje, kao i prošle godine."

"Moj osobni odnos Modrićem je fantastičan"

Trenerov odnos s Modrićem.

"Modrić će igrati sutra. Osobni odnos je fantastičan i uvijek će takav ostati, bez obzira odlazim li ja ili on. Činjenica da manje igra može utjecati na profesionalni odnos, ali ne i na osobni, koji je savršen."

Što je s Arda Gülerom, je li se oporavio od ozljede?

"U završnoj je fazi individualnog rada i u ponedjeljak se vraća u skupinu."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider