Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Lako moguće

Bombastična najava: Evo tko želi postati predsjednik Real Madrida, Perez diže rampu

Rafael Nadal, slavni španjolski tenisač katalonskih korijena, najavio je mogućnost da se kandidira za predsjednika Real Madrida…

Cristiano Ronaldo, Raul Gonzalez i Rafael Nadal (Foto: Afp)

Poznata je stvar da je slavni španjolski tenisač Rafael Nadal navijač Real Madrida, iako je rođen na Mallorci i govori katalonski jezik, a jedan od stričeva mu je Miguel Angel Nadal, koji je legenda Barcelone. Dakle, može se reći da je to kuriozitet.

Toni Kroos Bild: Njemačka ima novog izbornika za Europsko prvenstvo na domaćem terenu divider

Kao klinac je sa stricem pohodio svlačionicu Barcelone i upoznao se sa svojim nogometnim idolom, pravim Ronaldom, no ostao je vjeran Kraljevskom klubu, za koji, kako je jednom prilikom objasnio, navija zbog oca, koji je također navijač Reala.

Rafael Nadal: Mislim da bih želio postati predsjednik Real Madrida

Nadal je gorljivi navijač Real, gotovo pa fanatični.

„Veću nervozu osjećam pred utakmice Reala nego svojih mečeva“, kazao je jednom prilikom.

Zbog svega navedeno navijači Reala uvijek su osjećali veliku naklonost prema Nadalu, koji je počasni član Real Madrida i jedan od njegovih ambasadora u svijetu.

Liga prvaka Liga prvaka danas: Evo kojim utakmicama počinje prvo kolo divider

To je ponukalo mnoge Realove navijače da se nadaju kako će Nadal u jednom trenutku postati predsjednik madridskog velikana, čak da će možda naslijediti Florentina Pereza, trenutačnog predsjednika Reala.

Aktualni šef Reala poslovni je čovjek koji ne prestaje gledati u budućnost i već ozbiljno razmišlja o svojem nasljedniku. Nadalovo ime počelo se pojavljivati u javnosti i kuloarima Kraljevskog kluba. Slavni tenisač javno je progovorio o toj temi.

Perez misli da je Nadal najbolji kandidat

"Želim li biti predsjednik Real Madrida? Ne znam. Nije mi to san, ali mislim da bih to želio. Ali ima tu mnogo stvari… Danas imamo najboljeg mogućeg predsjednika. Uostalom, to što svi skupa mislimo danas možda nećemo sutra. Stvari se u životu okreću, teško je bilo što planirati. Nadalje, trebate se uvjeriti jeste li sposobni raditi neke stvari", rekao je Nadal u intervjuu za španjolsku televiziju Movistar, u kojem je, među ostalim, najavio da bi se sljedeće godine mogao povući i otići u tenisku mirovinu, a pričao je i o nekim nogometnim temama, pa se, primjerice, dotakao i moguće prelaska Kyliana Mbappea u Real.

Španjolski mediji saznaju da Florentino Perez nije ostao imun na Nadalove riječi. Pozorno je poslušao koje su mu nakane u pogledu fotelje predsjednika Reala. Perez smatra da se Nadal može dobro snaći na toj poziciji budući da je vrhunski sportaš i jako dobro poznaje nogomet te ima kontakte posvuda u svijetu.

"Rafa je najbolji mogući kandidat, on je spreman za tu funkciju, dobro bi se snaša na mjestu predsjednika Reala", navodno je kazao Perez u krugu bliskih prijatelja, a prenosi Defensa Central.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider